WANNEER STIJL VERANDERD IN DESIGN

Een verhaal dat de wereld van het ‘vrije-tijds vervoersmiddel’ heeft veranderd waarbij het traditionele ambachtelijke werk is omgedraaid naar design. Het Mobilvetta verhaal heeft de weg naar internationalisering begaanbaar gemaakt, en geanticipeerd op de toekomst. Mobilvetta heeft zich zeer innovatief weten te ontwikkelen door de jaren heen.

Een nieuwe product filosofie heeft zich geïntroduceerd; Het ontwerp van een recreatief voertuig dat niet alleen rijk is uitgerust maar voelt als een ‘reizend thuis’. Het ambachtelijk werk in combinatie met geavanceerde technologie draagt bij aan de hoge kwaliteitsstandaard.

 

K-SILVER P

 

Het perfecte model voor degene die zoeken naar een unieke stijl die de harmonie van lijnen en het design combineren. De K-Silver P heeft als semi-integraal een mooi design met een hoge standaard uitrusting en wooncomfort.

Meer info...

 

K-SILVER integraal

 

De ‘Marine’ stijl en het Italiaanse design worden samen gebracht in de K-Silver i integraal modellen. Een exclusieve en nauwkeurige reeks van A-klasse modellen, met een elegante en wezenlijke vorm: het pure Italiaanse design.

Meer info...

 

K-YACHT TEKNO DESIGN

 

De ‘Marine’ stijl en het Italiaanse design worden samen gebracht in de Tekno Design integraal modellen. Een exclusieve en nauwkeurige reeks van A-klasse modellen, met een elegante en wezenlijke vorm: het pure Italiaanse design.

Meer info...

 

K-YACHT TEKNO LINE

 

De ‘Marine’ stijl en het Italiaanse design worden samen gebracht in de K-Yacht Tekno Line integraal modellen. Een exclusieve en nauwkeurige reeks van A-klasse modellen, met een elegante en wezenlijke vorm: het pure Italiaanse design.

Meer info...

Nieuw 2020: Mobilvetta Krosser

De Krosser reeks is een nieuwe lijn van Mobilvetta, verkrijgbaar in de modellen Krosser 70, 86 en 90. Kwalitatief zet Mobilvetta de toon met zijn technische dubbele bodem. Deze zorgt voor een betere isolatie, ingewerkte leidingen en extra bergvakken. Toegang tot de dubbele bodem is mogelijk via vloerluiken en buitenluiken.

Meer info...


Interesse?
Contacteer ons